Kookboek voor Papegaaien

Eindelijk is het Kookboek voor Papegaaien uit!
Dit kookboek beschrijft (h)eerlijke en gezonde recepten voor je kromsnavel.
Koken voor papegaaien is een kleurrijk geïllustreerd e-book. Met veel recepten, foto’s en handige tips en wetenswaardigheden.

Dit papegaaien kookboek is tevens een handig naslagwerk. Je leest hierin de lekkerste recepten van de website Koken voor Papegaaien en nog veel meer extra’s!  Dus lees en creëer! Maar blijf zelf ook lekker variëren.Je kromsnavel(s) zullen zeker blij verrast zijn door je creaties!

Ben je bang dat je vogel(s) niets anders willen eten dan de zaadmengsel? In het Kookboek staan handige tips om je vogel te laten wennen.

Waarom dit kookboek?
Sinds september 2011 is de site kokenvoorpapegaaien online gegaan. Een blog met tips over voeding, recepten en gezonde maaltijden voor kromsnavels. Met heel veel voor zichzelf sprekende foto’s. 
De site Koken voor Papegaaien inspireert lezers om gevarieerde maaltijden samen te stellen voor hun geliefde huisdier. Droogvoer zoals zaden en pellets behouden meestal niet de enzymen, vitamines en mineralen die verse voeding bijvoorbeeld wel heeft.
Omdat er veel vraag was naar een kookboek, heeft Moky Bird daaraan gehoor gegeven. In dit kookboek worden veel ideeën voor het geven van gezonde alternatieven voor je kromsnavel gegeven.
Maak dus gebruik van een goede basis. Zoals een biologisch zaadmengsel of een goede pellet en geef daarnaast levend voedsel zoals gekiemde zaden, (gedroogde of) verse groenten en wat fruit.

Het boek is te bestellen op Moky Bird.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*