Kromsnavel lust geen groentenmix

Lust jouw papegaai geen groentenmix?

Hoe ik mijn dwarse grijze roodstaart groentenmix leerde eten.
Ik maakte een mooie mash/chop, hoe je het noemen wilt en gooide dit in de blender, niet te lang, maar wel dat het kleine stukjes werden en daarbij deed ik een nootje: halve walnoot, een cashew, hazelnoot of andere noot. Dat vind mijn grijsje namelijk heel erg lekker.
Ook het nootje was dus in kleine stukjes door het groenvoer verspreid.
Langzamerhand haalde ik de hoeveelheid nootjes weg en bleef er alleen groenvoer over.
Ik weet niet meer precies hoelang het duurde voordat Tommy alles begon te eten, maar ik denk een maand of 2-3.

Soms doe ik nog wel eens nootjes of zaadjes door het voer, gewoon om de vogels lekker te verwennen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*