Lekker gezond raw food

Ik richt mezelf steeds meer tot het rawfood-principe; voor mezelf en voor de vogels. Veel gezonde ongekookte groenten en fruit. Het is heerlijk en ook makkelijk… Als ik voor mezelf een salade klaar maak, dan heb ik meteen een heerlijke salade voor de papegaaien!
Momenteel staan er crackers in de droogmachine. Ik vind ze heerlijk, maar ook voor de vogels zijn deze onweerstaanbaar 🙂
Ik zal binnenkort vermelden hoe ik deze gemaakt heb.

salade

Wat hebben we vandaag in ons lunchpakket:
komkommer, courgette, wortel, rucola sla, rode kool.
Ik neem er natuurlijk nog een lekkere dressing bij 😉

Nog een foto van gisteren:
granaatappel

Bonen kookpotje, druif, granaatappel, wortel, paprika, rucola en agavepoeder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*